Onze rij-instructeurs

De Streekrijschool beschikt over een team van vijf ervaren rij-instructeurs. Ieder heeft de beschikking over een eigen lesauto. Bovendien staat er altijd een reserve lesauto én een automaat voor je klaar.

Onze instructeurs stellen zich graag aan je voor:

Truus de Ruiter

Truus de Ruiter-van Namen: Ik ben de leidinggevende van de rijschool.
Al vele jaren geef ik met veel plezier en goed resultaat rijles aan beginnende bestuurders.
Dankzij de succesformule van De Streekrijschool bestaat ons bedrijf al meer dan 35 jaar. Ons team gáát er gewoon voor, dat is ons succes.
Ik ben trots op onze rijschool!


Mob. 06 510 808 07

Ibrahim Karaca

Ibrahim Karaca is alweer 14 jaar rij-instructeur bij De Streekrijschool: 'Het geeft een goed gevoel dat ik in die jaren al zoveel mensen aan een rijbewijs heb geholpen.'


Mob. 06 482 792 96

Stef Meegdes

'Het vak als rij-instructeur is een geweldige uitdaging welke ik iedere dag met veel plezier uitoefen. Met jouw inzet, mijn geduld en kwaliteit, slaag je geheid!', aldus Stef Meegdes.


Mob. 06 235 250 14

Riet van Schooneveld

Riet van Schooneveld-van den Berg is de oprichter van de rijschool en werkt nog steeds als part-time rij-instructeur.
Mega veel mensen heb ik, met veel succes, rijles gegeven. Het is fantastisch werk.
Heel graag zie ik ook jullie naast me in mijn lesauto, we blijven er voor gaan enne: in één keer slagen dat is ons doel!!!


Mob. 06 542 772 30

Reserve auto

De Streekrijschool beschikt over een extra lesauto. Mocht een van de vaste auto's pech hebben, dan kan de instructeur altijd deze reserve auto gebruiken en kan jouw rijles gewoon doorgaan!


Automaat

De Streekrijschool beschikt ook over een lesauto met automaat. Wilt u dus niet in een schakelauto les krijgen, dan kan dat! Geef dit bij het inschrijven even door bij de opmerkingen.

Monique Mathlener.

Met heel veel plezier ben ik rij-instructeur bij De Streekrijschool. Een fijne en sociale rijschool met uitstekende resultaten.
Heel graag ga ik met jou de weg op om je verkeersveilig te maken. Met mijn kennis en geduld en jouw inzet gaan we er voor om in één keer voor je rijbewijs je te slagen                                                  
Monique Mathlener

Mob: 0623766213