Wat leerlingen over ons zeggen

We laten graag een aantal leerlingen aan het woord.

Sanne Fiole is geslaagd voor haar rijbewijs bij De Streekrijschool

Slagen doe je bij de Streekrijschool

De Streekrijschool is een hele fijne rijschool. Ik zelf heb met succes gelest bij mw. van Schooneveld van den Berg. Zij heeft mij op een deskundige manier begeleid en met succes! Mijn rijbeswijst is binnen!!! Oprecht bedankt voor uw geduld, het geven van extra inzicht en de goede adviezden en de vele extra's (lees lestijd) die u mij tijdens mijn rij-opleiding heeft gegeven!

Conchita den Ouden

Sanne Fiole is geslaagd voor haar rijbewijs bij De Streekrijschool

Ik ben tevreden

Bij De Streekrijschool wordt netjes de tijd voor je genomen en wordt je op je eigen tempo begeleid, met als resultaat in 1x slagen. Ik ben tevreden!

Liza de Zeeuw

Sanne Fiole is geslaagd voor haar rijbewijs bij De Streekrijschool

Een echte aanrader

Ik ben geslaagd! En dat dankzij de leerzame en goede lessen van mijn rij-instructrice, en als kado nog een anti-slipcursus! 

Ik heb zelf ook een tussentijdse toets gedaan, wat ik ieder kan aanraden, waardoor ik wist op welk niveau ik stond en waaraan ik nog moest werken tijdens de aanloop van het rijexamen! 

Deze rijschool is een echte aanrader!

Sanne Fiole 

Thirza Teeuw is geslaagd bij De Streekrijschool

Ik zal onze lessen missen

Jacqueline, bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen! Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dus dat verdient zeker wel een goede review. Bedankt voor al het geduld en de adviezen die u tijdens de lessen heeft gegeven!
Ik zal onze lessen missen en raad iedereen aan om bij deze rijschool hun rijbewijs te halen.
Nogmaals bedankt Jacqueline!

Thirsa Teeuw

Eline Rodenburg haalde haar rijbewijs bij De Streekrijschool

Samen heel hard gewerkt

Ik ben geslaagd! Echt super lessen gehad, altijd gezellig, samen heel hard gewerkt om in één keer te kunnen slagen. Heel erg bedankt Streekrijschool! Maar vooral, bedankt mevrouw van Schooneveld

Eline Rodenburg

Nog meer blijde geslaagde leerlingen